İSTANBUL SİNOPSPOR DA YÖNETİCİLER YAKIN TAKİPTE

 

2020-2021 sezonunda şampiyonluğu hedefleyen İstanbul Sinopspor, yeni sezon hazırlıklarına devam ederken başkan ve yöneticiler ise takımı yalnız bırakmıyorlar.

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL)‘inde mücadele edecek olan Küçükçekmece temsilcisi İstanbul Sinopspor, yeni sezonun hazırlıklarını aralıksız devam ediyor. Küçükçekmece Kemal Aktaş Stadında Sarı-lacivertliler yeni sezon hazırlıkları devam ederken Kulüp Başkanı Rafet Orhan,başkan yardımcısı Raşit Şahin, Genel Kaptan Mehmet Sunay ve Genel Sekreter Barbaros Baltacı antrenmanı yakından takip ederek teknik heyet ve futbolculara moral verdiler.

Kulüp Başkanı Rafet Orhan antrenmanı izlerken bir taraftan da Teknik Direktör Hüseyin Akdoğan'dan takım hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Ziyarette Kulüp Başkanı  Rafet Orhan  ,“Bu akşam Kemal Aktaş Stadında yeni sezon için yoğun bir şekilde hazırlıklarını sürdüren takımımızı yönetim kurulumuz ile birlikte ziyaret ederek hem antrenmanı yakından takip ettik hem de hocamız, teknik direktörümüz Hüseyin Akdoğan'dan takım hakkında bilgi alarak ileriye dönük çalışmalarımız nasıl olacağı konusunda görüş alışverişinde bulunduk.” dedi.

"İnanıyoruz ve Hep Birlikte Başaracağız"

Çalışmalarını sıkı bir şekilde sürdüren İstanbul Sinopspor ekibini yakından  takip ettiklerini belirten Başkan yardımcısı Raşit Şahin , yeni sezonun İstanbul Sinopspor 'a ve spor camiasına hayırlı olmasını dileyerek;  "Sizi yakından takip ediyoruz. Sizden başarı beklentimizi karşılayacağınıza canı gönülden inanıyoruz. Birbirine inanan ve güvenen bir ekipsiniz. Camiamız da size inanıyor ve güveniyor. Şampiyonluk yolunda sizlerin her zaman yanındayız" diye konuştu.

Teknik Direktör Hüseyin Aydoğanda; “Kulüp başkanımız her zaman bizim yanımızda ancak bugün yönetim kurulu ile birlikte hem antrenmanı izlemek hem de fikir alışverişinde bulunmak için yapmış oldukları ziyaretten dolayı şahsım ve futbolcularım adına teşekkür ederim. Bizler burada yerine göre futbolcu hoca yerine göre bir arkadaş gibi çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizim hedefimiz  3.Lige çıkmak İstanbul Sinopspor´u daha güzel günlere nasıl ulaştırarak başarı yakalayabiliriz onun çalışmaları içerisindeyiz. İnşallah bu başarıyı hep birlikte yakalayacağımızın inancı içerisindeyiz” dedi.

 HABER / Yılmaz AKTEPE

 













 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Küçükçekmece Özel Asya Göz Tıp Merkezi Hizmete Girdi.

Minik Ata Demir, babasının yolunda ilerliyor.