Yeşilova Esnafspor yeni sezon hazırlıklarına başladı

Yeşilova Esnafspor yeni sezon hazırlıklarına başladı


İstanbul 1. Amatör Ligde Mücadele eden Yeşilova Esnafspor , 2017 – 2018 sezonu hazırlıklarına başladı.
Yeşilova Esnafspor tesislerinde Teknik direktör Murat Aslanyavrusu ve altyapı Yardımcı hocası Nihat Aksoy  yönetiminde kendi tesislerinde çalışmalarını yapan yeşil-beyazlılar'da eksik futbolcuların da bayramdan sonra  antrenmanlara katılması bekleniyor.

kendi tesislerine çalışılmalarını sürdüren Yeşilova Esnafspor da yapılan son idmanı kulüp başkanı Ahmet Ulaş ve yönetimin takip ettiği idman sonrası kulübü Başkan Vekili Salih yetik yaptığı açıklamada ,geçen yıl başarısız bir sezon geçirerek Süper amatör ligden 1.Amatör lige düştük.

2017-2018 Futbol sezonu 1. Amatör Liginde mücadele edeceğini kaydetti. 1.Amatör ligde  güçlü takımın mücadele vereceği ligde hedeflerinin iyi bir mücadele olduğunu aktaran Yetik,“Her sezon olduğu gibi bu yıl da imkânlarımız dâhilinde lige en iyi şekilde hazırlanmaya çalışıyoruz. Bizim gibi özel takımlar arkalarında büyük maddi destek bulunan kurum takımlarıyla yarışıyor. Rakiplerimize göre çok daha fazla maddi ve manevi çaba sarf ediyoruz. Ama her şeye rağmen ayakta kalarak mücadelemizi sürdürüyoruz.

Haftanın 2 günü kros olmak üzere 7 gün çalışmalarımızı aralıksız devam ediyoruz  bayramdan sonra hazırlık maçlarına başlayarak futbolcularımızın form durumunu ve eksik mevkileri tespit ederek hocamızın isteği üzerine takviye yapılması gerekse yapacağız şimdilik çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz .” ifadelerini kullandı.
yılmaz AKTEPE











Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Küçükçekmece Özel Asya Göz Tıp Merkezi Hizmete Girdi.

Minik Ata Demir, babasının yolunda ilerliyor.