SÖĞÜTLÜÇEŞMESPOR'DAN YARIM DÜZİNE GOL.


İstanbul 2. Amatör Lig 11. Grup’ta şampiyonluk yarışı veren Söğütlüçeşmespor deplasmanda oynadığı Aslantepespor'u 6-0 mağlup ederek liderlik koltuğuna oturdu.

Beşiktaş Belediyesi Çilekli Sahasında oynanan maçın büyük bir bölümünde misafir takım gözüken Söğütlüçeşmespor’un üstünlüğü vardı. Kırmızı Beyazlılar başlama düdüğü ile birlikte atak bir oyun sergileyerek Orhan ve Emre'nin attığı golle müsabakanın ilk yarısını 2-0 üstün kaptı.
İkinci yarıda üstün futbolunu sergileyen misafir takım Söğütlüçeşmespor'da Orhan (2), Uğur ve Raşitın attığı gollerle karşılaşmayı 6-0 kazanarak hem üç puanı aldı hem de grup liderliği koltuğuna oturdu.

Ligin 5.Haftası dış sahada 6-0 farklı skorla galip gelen Söğütlüçeşmespor Kulüp Başkanı Mevlüt Özdek yaptığı açıklamasında Aslantepespor karşıda deplasmanda güzel bir futbol yan ısıra güzelde skorla galip geldik. Deplasmanda alınan galibiyetten ötürü çok mutluyum. Kazanmak güzel bu bir lig ve puan maçı.  Daha güzel günlerin olacağını ümit ediyorum. Söğütlüçeşmespor'un hedefi bu sezon şampiyonluk. Söğütlüçeşmespor her maçı kazanmaya çıkar. Şanssızlıklar olabilir ama lig daha çok uzun. Birçok değişiklik olacak ama hedefimiz şampiyonluk.


Bu gün güzel futbol ve skorla galip gelen futbolcu kardeşlerimi tebrik ederim onların alınlarından öpüyorum buraya deplasmanda bizleri yalnız bırakmayan Beşiktaş Belediyesi Çilekli Sahasında gelerek takımlarını destekleyen taraftarlara teşekkür ederek, “Taraftar bizim canımız. Onlarsız futbol olmadığı aşikâr. Futbolun daha da güzelleşmesi taraftarın maça gelmesiyle oluyor. Onları her zaman maça bekliyoruz. Gelmeleri için elimizden geleni yapacağız bizi desteklemesini bekliyoruz” diye konuştu.
Yılmaz AKTEPE

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Küçükçekmece Özel Asya Göz Tıp Merkezi Hizmete Girdi.

Minik Ata Demir, babasının yolunda ilerliyor.