MEVLANA KASAP’TAN GÖRKEMLİ AÇILIŞ.

          MEVLANA KASAP’TAN GÖRKEMLİ AÇILIŞ.
Küçükçekmece Cennet mahallesinin de uzun yıllar hizmete eden Mevlana Kasap yeni yeri ve yenilene yüzüyle Mevlana sokakta görkemli açılışla hizmete girdi.
41 yıldır Küçükçekmece Cennet Mahallesi sakinlerine Hürriyet caddesinde hizmet veren Mevlana Kasap yeni yeri Mevlana Sokakta hizmete girdi.
 Dualarla gerçekleşen açılışı Küçükçekmece Belediye Başkan yardımcısı Recep Şencan, Aydın Çelebi yetiş, Galip Aktaşi, Fırat Yenice, Serdar Ateş, Uğur Yıldızbaşoğlu, Şenol Çavuş, Ömer Koçyiğit, Bünyemin Beyaz, Turgut Öztürk ve Dost müşteriler katılımı ile gerçekleştirdi.
Şencan, Son yıllarda büyümekte olan İstanbul un gözde ilçesi olan Küçükçekmece’miz açılan yeni iş yerleri ve iş alanları ile de büyümekte cennet mahallemizde 41 yıldır hizmetin ve lezzetin tadını veren Mevlana Kasap da işte bunlardan biri her zaman müşteri memnuniyetini ön planda tutan mekan sahipleri siz değerli cennet mahallesi sakinlerine daha iyi bir ortamda hizmet etmek için burada yani yeni yerinde bugün itibari ile açılışını gerçekleştirmiş bulunmaktayız Allah bol kazançlar kazandırmasını diler hayırlı olsun diyorum dedi.
Kemal Koçyiğit ve Murat Aktaş’a ait olan Mevlana Kasap sahiplerinden Kemal Koçyiğit yaptığı açıklamasında Baba mesleği olan kasaplık mesleğine ilk olarak 16 yaşında yani 1974 yılında Cennet Mahallesi Hürriyet caddesinde başladım.
41 yıldır sürdürdüğümüz Kasaplık mesleğinde Ferah, temizliği ön planda tutan, müşeteri memnuniyetini birinci koşul olarak belirleyen Mevlana Kasap Balıkesir ve Trakya bölgesi etlerini satış yapmaktayız.
Yeni yerimizde Dost ve müşterilerimize daha iyi bir ortamda hizmet etmek için Cennet mahallesi sakinlerine kaliteli taze ve hijyenik ortamda hizmet vermek için bugün burada yeni yerimizin açılışını gerçekleştirdik.
Kalitemizden hiçbir zaman ödün vermeden her zaman daha ilerisini hedefleyerek ferah bir ortamda satışlarımızı sürdüreceğiz. Açılışa katılan Küçükçekmece Belediye Başkan yardımcısı Recep Şencan olmak üzere tüm dostlarımıza teşekkür ederim dedi.

HABER. Yılmaz AKTEPE








Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Küçükçekmece Özel Asya Göz Tıp Merkezi Hizmete Girdi.

Minik Ata Demir, babasının yolunda ilerliyor.