BEYLİKDÜZÜNE JOJOBO GUSTO RENK GEDİRDİ.

                            
Son yıllarda büyük değişimlerle adını sıkıca duyduğumuz İstanbul un şirin ilçesi Beşikdüzü'nü de JOJOBO GUSTO Cefe ve Restaurant hafta sonu muhteşem bir açılış töreni yapıldı.
                         

JOJOBO GUSTO Cafe ve Restaurant açılışına iş sanat ,Spor ve siyasetin tanınmış simaları yansırsa Dost ve müşterileri katılarak keyifli dakikalar yaşattı.
                                   
Küçükçekmecespor kulüp yöneticilerinden olan İşletme sahibi Aziz Şahinoğlu'un konuklarını kapıda karşılayıp tek tek ilgilendiği açılışta Şahinoğlu yaptığı açıklamada, öncelikle bizi bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan tüm dostlarıma teşekkür ederim ve bu tür mekânların çoğalmış olması Beylikdüzü halkının sosyal yapısını etkiliyor.

Beylikdüzünde  bulunan özel Cafeler arasında ayrı bir önem kazanan JOJOBO GUSTO cafe kısa sürede marka haline geldi.
                                  

Açıldığı günden itibaren büyük ilgi gören  JOJOBO GUSTO  Cafe işletmecileri, özellikle genç kesimin büyük takdirini kazandı ve uğrak yeri oldu.

 İşletmeci Aziz Şahinoğlu’un güleryüzlü ve sıcak kanlılığı ile konuklarını ağırlarken, yine güleryüzlü ve tecrübeli personeli ile hizmette sınır tanımıyor.
                                    
İşletmeci Aziz Şahinoğlu kendilerini her zaman tercih eden, gençler, öğretmen ve öğrencilere, ayrıca tüm halkımıza teşekkür ederek “Her zaman hizmette güleryüzü tatlı dili ve kaliteli hizmeti  ön planda tutuyoruz. Sabahları kahvaltılarda olsun, günün ilerleyer zamanlarında olsun diğer yiyecek ve içeceklerimizle ve özel günlerinizde yaptığımız etkinliklerle sizlere hizmet vermekten onur duyuyoruz” dedi.
                             
Beylikdüzü Cumhuriyet Mah. Hürriyet Cad.1979 sok. No.5 Beylikdüzü adresinde hizmete devam ediyor.
Rezevasyon için Tel. 0541 408 54 70
                               
HABER: Yılmaz AKTEPE




















Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Küçükçekmece Özel Asya Göz Tıp Merkezi Hizmete Girdi.

Minik Ata Demir, babasının yolunda ilerliyor.