GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜMÜZDEN ÖNEMLİ BAŞARI

Gençlik ve Spor Kulübü sporcularımızdan Derin Toparlak ve antrenörümüz Canan Horasanlı, 28 Ağustos-6 Eylül 2015 tarihleri arasında İtalya’nın Pescara kentinde düzenlenecek olan Akdeniz Pescara  Plaj Oyunları’nda ülkemizi temsil edecek.

Paletli Yüzme Milli Takımı’na seçilen Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Derin Toparlak, TSSF’nun 2015 yılı faaliyet programında yer alan ve CMAS (Dünya Sualtı Federasyonu ) tarafından 15-22 Temmuz 2015  tarihleri arasında Çin’in Yantai kentinde düzenlenen  Paletli Yüzme Dünya Şampiyonası’nda da ülkemizi temsil etmişti.

Gençlik ve Spor Kulübümüz, Paletli Yüzme Milli Takım Antrenörlerimizden Canan Horasanlı, uluslararası arenada Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmek istediklerini belirterek, şampiyona öncesi yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi:

'' Milli Takım seviyesinde ülkemizi ve istanbulumuzu temsil etmek bizler için büyük bir gurur. Bu bilinçle şampiyonaya iyi hazırlandık ve başarılı sonuçlarlarla ülkemize dönmek istiyoruz. Çalışmalarımızda bizleri yalnız bırakmayan ve her fırsatta bizlere desteğini yineleyen İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sn. İbrahim İlhami Koç’a da şükranlarımızı sunuyorum.''

İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Ailesi olarak, Akdeniz Pescara Plaj Oyunları’nda ülkemizi temsil edecek olan Paletli Yüzme Milli Takımımıza başarılar dileriz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Küçükçekmece Özel Asya Göz Tıp Merkezi Hizmete Girdi.

Minik Ata Demir, babasının yolunda ilerliyor.