MÜCADELE SPOR KULŪPLERİ ÇALIŞMALARA BAŞLADI



HABER / Yılmaz AKTEPE
Küçükçemece Mücadele Spor kulüpleri Destekleme Derneği üyesi 22 Mücadele Spor kulüpleri sporcuları, koronavirüs tedbirleri kapsamında normalleşme sürecinde salon çalışmalarına başladı.
Küçükçemece ilçesinde faliyetlerini sürdüren Taekwon-do, Karate-do, Judo, Jiu-Jutsu, Kento, Muaythai, kick boks ve Güreş sporcuları, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında normalleşme sürecinde salon çalışmalarına başladı. Kendi Spor Salonlarıda çalışmalarını sürdüren sporcular, sosyal mesafe kuralına uyarak form yakalamaya çalışıyor.
Küçükçemece Mücadele Spor kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Şafak Biçer yaptığı açıklamada, salgın sürecinde sporcuların evlerinde çalıştığını söyledi. Zor bir süreçten geçtiklerini ifade eden Biçer, şöyle konuştu:
9 Mart'tan itibaren Bilim Kurulu'nun tavsiyeleri ve Spor Bakanlığı'mızın çıkardığı yönetmelikler doğrultusunda spor salonlarımız kapatıldı. Biz 2,5 aydır bir araya gelip spor yapamıyorduk. Sporcularımız spor salonlarını çok özlemişlerdi. Yalnız pandemi dönemini de bir şekilde fırsata çevirmemiz gerekiyordu. Kovid-19 sürecinde evlerinde sporcularımıza on-line antrenmanlar yaptırdık. Şu an normalleşme sürecindeyiz ve belirlenmiş olan tedbirler ile kurallar çerçevesinde, salondaki sporlarımıza başladık."Bir de tüm sporseverleri pandemi kurallarına uygun bir şekilde çalıştığımızdan dolayı kesinlikle tereddüt etmeden mücadele spor salonlarına çalışmaya bekliyoruz. Ailelerin pandemi nedeniyle oluşacak olan herhangi bir rahatsızlığa sebebiyet verilmeyecektir.Aileler tamamen güvenli bir şekilde salonlarımız a çocuklarını gönderebilirler ifadelerini kullandı.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Küçükçekmece Özel Asya Göz Tıp Merkezi Hizmete Girdi.

Minik Ata Demir, babasının yolunda ilerliyor.