Kayıtlar

Temmuz, 2016 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Küçükçekmece Basketbol seçmeleri başladı.

Resim
Küçükçekmece Basketbol seçmeleri başladı. Küçükçekmece İlçesinin ismini taşıyan ve tek Basketbol kulübü olma özelliğini taşıyan Küçükçekmece Basketbol kulübü 2001-2002 Doğulu olanları için seçmeler yapacaktır. 2016-2017 Basketbol sezonu için İstanbul Altyapı A Liginde Lisanslı olarak oynayacak 2001-2002 doğumlu Basketbolcuları bekliyor. Küçükçekmece Basketbol Kulübü Başkanı Hüseyin Okur, çocukları hem kötü alışkanlıklardan uzak tutmak hem de sosyal, fiziksel ve bedenen sağlıklı bireyler olarak yetiştirmenin en uygun yolun spordan geçtiğini belirtti. Okur, yetenekli çocukları seçmelere beklediklerini söyledi.  Seçmelere katılmak isteyenler 0532 256 91 28 numaralı telefondan bilgi edinebilecekler. 

VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

Resim
                                                         VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI Küçükçekmece Amatör spor kulüpleri Destekleme Derneği ve Halkalı spor eski yöneticilerimizden Zeki Kara 'nın  vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.Amatör spor kulüplerine uzun yıllar hizmet eden ve bir çok Oyuncuda emeği olan Zeki Kara'ya Allah'tan rahmet ailesi ve sevenlerine baş sağlığı dileriz (Cenazesi 14.07.2016 Perşembe günü Öğle namazı sonrası Halkalı merkez camii'nden kalkacaktır.) Küçükçekmece Amatör spor kulüpleri Destekleme Derneği  Yönetim kurulu adına Başkan  Seymen GENÇTÜRK.

Söğütlüçeşmespor'da Görev dağılımı yapıldı.

Resim
Söğütlüçeşmespor'da Görev dağılımı yapıldı.   Söğütlüçeşmespor geçtiğimiz hafta sonu yapılan kongrede yeniden kulüp Başkanı seçilen Mevlüt Özdek ve yönetim kurulu İftar yemeğinde bir araya gelerek hem iftarlarını topluca açtılar hem de ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdiler. Akşemsetin Cami Konferans salonunda kulüp Başkanı Mevlüt Özdek başkanlığında İftar yemeğinde bir araya gelen yeni yönetim kurulu ve Futbol Direktörü Mülazım Ark'da katıldı. Topluca açılan İftarın ardında toplantıya geçen kırmızı beyazlı yeni yönetim yapılan toplantının ardından görev dağılımında belli oldu. Kulüp Başkanı Mevlüt Özdek yapılan toplantının ardından görev dağılımda açıkladı. Yeni Yönetim Kurulu görev dağılım şöyle oluştu. Başkan-Mevlüt Özdek, Başkan- Vekili Enver Bildik, Başkan yardımcısı Hasan Cindioğlu, As Başkan-Engin Bütün, Genel Sekreter-Ali Hacıoğlu, Genel Kaptan-Hasan Tuna, Muhasip-Yusuf Sandıkçı, Vezne-Temel Bedir, Basın Sözcüsü-Mustafa Erdem.